Garantie


Garantie
Op alle accu’s geven we 1 jaar garantie. Op de overige producten is dit 2 jaar tenzij anders vermeld. De leveranciers en fabrikanten van onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en getest op diverse vlakken. Wij kunnen daarom ook tevredenheid garanderen!

Toch niet tevreden?
Mocht u toch problemen ondervinden met uw product, of wilt u aanspraak maken op de garantie, neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@batteries-online.be. Wij zitten daar 7 dagen in de week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Informatie omtrent garantie uitsluitend per e-mail.

Retour sturen
Indien het probleem niet door onze klantenservice kan worden opgelost, dragen wij er zorg voor dat het product vervangen / gerepareerd wordt. U ontvangt dan van onze klantenservice de juiste instructies voor de retourzending per e-mail.

De garantie vervalt bij verkeerd gebruik of het demonteren van een product.


Retourzending defect product

Retourzending
Het retourneren van producten dient altijd eerst per e-mail aangekondigd te worden: info@batteries-online.be
Producten kunnen na overleg tesamen met een factuur en een omschrijving van de klacht worden teruggestuurd. De kosten die u maakt voor de retourzending zijn voor eigen rekening waarbij de zending voldoende dient te zijn gefrankeerd.

Onaangekondigde en onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd!

Als er sprake is van een DOA-product (product was al defect toen u deze ontving) worden de kosten die u maakte voor de retourzending tot een maximum van 3 Euro vergoed. Voorwaarde is dat u de klacht binnen 8 dagen na ontvangst van het defecte artikel aan ons per e-mail kenbaar maakt.

Na ontvangst van het defecte product dragen wij zorg voor vervanging / reparatie.

Zoek uw accu

Zoek op apparaattype:

Top 10

n