Betaling en levering


Betaling via iDeal, creditcard, PayPal, BancontactMistercash
Voor 18:00 besteld: op werkdagen dezelfde dag verstuurd!
We rekenen geen verzend- of betaalkosten. De betaling verloopt volledig beveiligd. Op geen enkel moment beschikken wij over uw bankgegevens.

Via handmatige overboeking
Na uw bestelling ontvangt u onze bankgegevens voor de overboeking. Vergeet u alstublieft niet het ordernummer bij de betaling te vermelden. De bestelling wordt verstuurd binnen uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling op onze rekening.

Achteraf betalen via Klarna
Via Klarna geven we u de mogelijkheid om uw bestelling achteraf (binnen 14 dagen) te betalen. Indien u kiest voor Klarna wordt uw bestelling, na succesvolle afronding op onze website, verstuurd. U ontvangt de factuur van Klarna en u doet de betaling ook aan Klarna. Voorwaarde voor gebruik van Klarna is dat het aflever- en factuuradres gelijk is. We vragen € 1,95 kosten voor het gebruik van deze methode. Deze optie is uitsluitend geschikt voor Nederlandse afleveradressen.

Verzending
Wij rekenen géén verzendkosten voor verzending binnen Nederland en België!

Levering
Voor 18:00 besteld via iDeal, creditcard, PayPal of BancontactMistercash: op werkdagen dezelfde dag verstuurd! Aflevering doorgaans de volgende dag.

Geen verborgen kosten
Géén verzendkosten en géén betaalkosten. Alleen als u kiest voor betalen op rekening (betaling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling), betaalt u een bijdrage van € 1,95.

Uw bestelling afhalen
Afhalen in ons magazijn in Haarlem is mogelijk, echter wel op afspraak. U kunt in het bestelproces kiezen voor Afhalen. U ontvangt dan een bestelbevestiging met ons directe telefoonnummer voor het maken van een afspraak. We hebben géén PIN-apparaat.

Voor onze Belgische gasten
U kunt kiezen voor betaling via creditcard, PayPal, BancontactMistercash, KBC-betaalknop of handmatige overboeking naar onze KBC rekening. U ontvangt dan alle gegevens om een internationale betaling te doen. U betaalt géén verzendkosten. Aflevertijd na ontvangst van de betaling is slechts 1-2 dagen.

Zoek uw accu

Zoek op apparaattype:

Top 10

n